Πελάτες

Εδώ θα δείτε ενδεικτικά αντικείμενα που έχουμε υλοποιήσει κατά παραγγελία πελατών μας (custom-made). Προσεγγίζουμε την επιθυμία του κάθε πελάτη ξεχωριστά και χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και την επιμονή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο κάθε πελάτης μας, στο αντικείμενο που έχει σκεφτεί και σχεδιάσει.

Καθώς ειδικευόμαστε στις custom-made, business-to-business εφαρμογές, ο στόχος είναι ένα μοναδικό και τέλειο αντικείμενο που να μπορεί να αναπαραχθεί στην επιθυμητή ποσότητα, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία που μας εμπιστεύεται.

Για να δείτε περισσότερα αντικείμενα της δικής μας σειράς, επισκεφθείτε την ενότητα Προϊόντα.

LADOLEA

Η εταιρεία Μελίσσι είναι μια ελληνική εταιρεία που παράγει τρία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από κορινθιακές ποικιλίες ελιάς, καθώς και ένα βιολογικό γλυκό ξίδι με γεύση περγαμόντο, με την επωνυμία Ladolea.

Τα αδέλφια Πάνος και Θάνος Κλουτσινιώτης ήθελαν μια εξαιρετική συσκευασία που θα συμπλήρωνε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους ενώ ταυτόχρονα θα υπογράμμιζε την αυθεντικό τους χαρακτήρα. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τον αρύβαλλο, ένα κορινθιακό αγγείο του 7ου αιώνα π.Χ. που συνήθως περιείχε λάδι, με το οποίο οι αθλητές άλειφαν το σώμα τους πριν από το αγώνισμα της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους. Πιστεύουμε ότι η άρτια εκτέλεση και η ποιότητα κατασκευής μας συνηγόρησε - στο μέτρο που της αντιστοιχεί- στις σημαντικές διακρίσεις που έχουν λάβει για τη συσκευασία των προϊόντων τους.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι η αδιαφανής επιφάνεια του κεραμικού μπουκαλιού αποτρέπει την διείσδυση του φωτός, διατηρώντας με τον καλύτερο τρόπο το ελαιόλαδο και τα πολύτιμα συστατικά του.
CORINTO
Η CORINTO είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου αποκλειστικά από ελιές της ποικιλίας Μανάκι.
Όμιλος Aldemar Resorts
Aldemar

Ο Όμιλος Aldemar Resorts –που δραστηριοποιείται 30 χρόνια στη διεθνή και ελληνική αγορά– διαθέτει 8 πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε τρεις στρατηγικούς προορισμούς: την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων του σε καινοτόμα προϊόντα και ιδέες, σχεδιασμένα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη φιλοξενία, ο Όμιλος μάς επέλεξε για να υλοποιήσουμε ένα ιδιαίτερο δώρο για τους φιλοξενούμενους του το καλοκαίρι του 2017: ένα κεραμικό, αρωματικό βότσαλο.

Το βότσαλο προσαρμόστηκε ώστε να απεικονίζει το λογότυπο του προγράμματος «Elements All In» της Aldemar Resorts και πιστεύουμε ότι αποτέλεσε ένα υπέροχο δώρο φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εταιρίας για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

ETEO

Η εταιρεία Eteo είναι μια ελληνική εταιρεία που παράγει ένα οργανικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη. Οι ιδρυτές της, Γ. Χαλαμπαλάκης και Γ. Χατζηδάκης, ήθελαν η συσκευασία του ελαιόλαδου τους να έχει τη μορφή μιας τέλειας σταγόνας – όπως σταγόνα, σταγόνα μαζεύεται το λάδι στο ελαιοτριβείο.

Συνδυάζοντας αρμονικά δύο φυσικά υλικά – της πορσελάνης & του ξύλου της ελιάς (για το καπάκι) – δημιούργησαν ένα «μπουκάλι – σταγόνα» που ενσωματώνει την Γνησιότητα και την Κομψότητα του προϊόντος τους.

Η πορσελάνη δεν επιλέχθηκε τυχαία. Πέρα από το ότι προσφέρει στο ελαιόλαδο την καλύτερη προστασία από το φως του ήλιου και τον αέρα, αποτελεί και το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούσαν οι Ετεο-κρήτες (όπως αναφέρονται στην Οδύσσεια του Ομήρου) για την αποθήκευση του ελαιόλαδου, εδώ και 2.500 χρόνια.

Το μπουκάλι αυτό έχει διακριθεί στο εξωτερικό για το σχεδιασμό του και πιστεύουμε ότι η άρτια εκτέλεση και η ποιότητα κατασκευής μας συνηγόρησε - στο μέτρο που της αντιστοιχεί- σε αυτό.

“ Ένα γνήσιο και κομψό μπουκάλι για ένα γνήσιο και υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο”

Ploos Design

Η εταιρεία Ploos Design είναι ένα δημιουργικό γραφείο που ιδρύθηκε το 2013, στην Αθήνα, από δύο νέες και φιλόδοξες σχεδιάστριες, την Αγγελική Νιάρχου και την Γεωργία Οικονομοπούλου.

Η Αγγελική και η Γεωργία μας προσέγγισαν για την κατασκευή μια σειράς καθημερινών αντικειμένων – όπως κούπες, τασάκια, σουβέρ, κ.α. – που φέρουν όμως τη δική τους ιδιαίτερη υπογραφή, εμπνευσμένη από την Ελληνική κουλτούρα, τόσο στη μορφή, όσο και στη διακόσμηση τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και οι ίδιες, η έμπνευσή τους έρχεται από μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, ενώ αναζητούν πάντα νέους συνδυασμούς υλικών, μοτίβων και χρωμάτων.

Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε με τη δουλειά μας στο δημιουργικό αυτό ταξίδι της Ploos Design.

Milestone Wild Olive Oil

Ο πελάτης μας, η εταιρεία Of Dreams & Knowledge, ήθελε το προϊόν της να ξεχωρίσει και στο επίπεδο της συσκευασίας του. Η λέξη Milestone (ελληνικά: ορόσημο) σε συνδυασμό με τη φιάλης της Μυλόπετρας (αγγλικά: Millstone) που επέλεξε, αποδίδουν τη σημασία της Μυλόπετρας και την συσχέτιση με έναν αργόστροφο τρόπο διαχείρισης του καρπού.

Η εταιρία παράγει δύο βραβευμένα προϊόντα υψηλού φαινολικού ελαιόλαδου, ένα εκ των οποίων είναι το MILESTONE® WILD σε περιορισμένη έκδοση ως συνδυασμό άγριας και ήμερης ελιάς.

Η επιλογή ενός κεραμικού μπουκαλιού και του φελλού για τη συσκευασία ολοκληρώνει τον κύκλο δημιουργίας ενός εντελώς φυσικού και βιολογικού προϊόντος. Κάθε στάδιο της διαδικασίας γίνεται με το χέρι, καθιστώντας κάθε μπουκάλι μοναδικό, χρησιμοποιώντας υλικά που είναι ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η Of Dreams & Knowledge είναι μια νέα εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή αργών λειτουργικών τροφίμων, φυσικών εκχυλισμάτων και φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Κατερίνα Καμπράνη Design

Η σχεδιάστρια – αρχιτέκτονας Κατερίνα Καμπράνη ξεκίνησε το σχεδιασμό των «άβολων» αντικειμένων της (The Uncomfortable) μάλλον τυχαία, σαν ένα «παιχνίδι» για εκείνη και τους φίλους της.

Ανεβάζοντας τα σχέδια της στο facebook, λάμβανε θετικά σχόλια, όταν απρόσμενα τα αντικείμενα της έγιναν viral, αρχικά στο εξωτερικό και στη συνέχεια και στην Ελλάδα. Πέρα από τη διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς της, η Κατερίνα θεωρεί ότι μέσα από τα άβολα, μπορεί κανείς να εκτιμήσει το τελικό καλοσχεδιασμένο προϊόν που συνήθως το παίρνουμε ως δεδομένο.

Με την Κατερίνα συνεργαστήκαμε όταν αποφάσισε να προχωρήσει στην κατασκευή πρωτοτύπων των σχεδίων της κι απευθύνθηκε σε εμάς για την τσαγιέεεεεεερα της και το αντίστοιχο φλιτζάααααανι της.

Είναι αλήθεια ότι αρχικά τα σχέδια της Κατερίνας μας προκάλεσαν έκπληξη, χωρίς όμως αυτό να μας αποθαρρύνει, προχωρήσαμε στην αντίστοιχη υλοποίηση και τα αντικείμενα βγήκαν εξαιρετικά.

Natura Rodos

Ο πελάτης μας, η οικογένεια Κάλλα που βρίσκεται πίσω από το Natura Rodos, ξεκίνησε την τυποποίηση και την προώθηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, με την αγάπη και το μεράκι που προέκυψε από δεκαετίες λειτουργίας ενός παραδοσιακού ελαιουργείου ψυχρής έκθλιψης

Με στόχο την προώθηση του ροδίτικου έξτρα παρθένου ελαιόλαδου εντός και εκτός της Ρόδου, μας επέλεξαν για την κατασκευή μιας premium συσκευασίας για 3 διαφορετικά είδη έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

GIS Design
Ο Ιωάννης Σαμέλης, αρχιτέκτονας και σχεδιαστής, δημιουργός της GIS Design, ασχολείται με πολλά διαφορετικά projects σχεδιασμού αντικειμένων, επίπλων, χώρων κλπ.

Απευθύνθηκε σε εμάς για την υλοποίηση των σχεδίων του στην κατασκευή της αντλίας - αμφοράς και της κούπας που τη συνοδεύει, της σαπουνοθήκης στο ιδιαίτερο σετ ανδρικής φροντίδας που λάνσαρε η εταιρεία και κάποιων ακόμα ιδιαίτερων αντικειμένων.

Πιστεύουμε ότι η δημιουργική ανησυχία και η διάθεση για πειραματισμούς που χαρακτηρίζει τη GIS Design βρήκε σε εμάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την ποιοτική υλοποίηση των σχεδίων της.
Koukoutsi
Το Koukoutsi ιδρύθηκε το 2005 από τον Νίκο Μαϊνάρη και τον Τάσο Τζαλατζίδη για μια δημιουργική προσέγγιση του ελληνικού σύγχρονου & αρχαίου πολιτισμού, με μια δόση χιούμορ & αισιοδοξίας.
Όταν το 2016, η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει το κομμάτι του home decor, επέλεξε εμάς για να κατασκευάσουμε τις κούπες με εικονογραφήσεις ελληνικών κτιρίων και τοπίων.
Tomy K
Το brand Tomy K δημιουργήθηκε το 2012 για τους απανταχού home lovers, με βασικό στόχο να ομορφύνει τα σπίτια αλλά και την καθημερινότητά τους με τα έντονα σχέδια & χρώματα της συλλογής του. Κατασκευάσαμε τα κεραμικά δοχεία για τα ιδιαίτερα αρωματικά κεριά του brand.
Waks

Κεριά εμπνευσμένα από την ομορφιά της αρχαίας Αθήνας ➤ Δημιουργία των WAKS

Aithra

Βιολογικά ηδύποτα χωρίς ζάχαρη ➤ Aithra Premium Organic Spirits