Τα προϊόντα μας - Η σειρά μας

Εδώ θα δείτε ενδεικτικά κάποια από τα αντικείμενα της δικής μας σειράς. Πρόκειται κυρίως για αντικείμενα χρήσεως, αλλά όχι μόνο, που φέρουν τη δική μας υπογραφή. Έχουμε προσπαθήσει να «δούμε» και να υλοποιήσουμε κάποια αντικείμενα αλλιώς. Επεμβαίνοντας στη φόρμα, στα χρώματα ή και ακόμα και με τη μεταφορά ενός αντικειμένου στην κεραμική του διάσταση, επιλέγουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό. Τα αντικείμενα αυτά είναι διαθέσιμα για χονδρική πώληση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν – κατά περίσταση – και για εταιρικά / επιχειρηματικά δώρα, ή να διακοσμηθούν, με βάση την επιλογή του πελάτη. Για τιμές και περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Για να δείτε περισσότερα αντικείμενα πελατών μας (custom made), επισκεφθείτε την ενότητα Πελάτες.

Κεραμικά βότσαλα

Τα βότσαλα μας θυμίζουν πάντα τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές διακοπές. ΄Όλοι έχουμε μαζέψει κάποια στιγμή ένα μικρό ή μεγαλύτερο βότσαλο από κάποια παραλία γιατί μας άρεσε ή για να μας θυμιζει τη στιγμή, την παρέα, το καλοκαίρι...

Μια ιδέα, πολλά δείγματα από τις ελληνικές παραλίες και πολλές δοκιμές αργότερα, φέρνουν διαφορετικά κεραμικά βότσαλα στο γραφείο ή στο σπίτι, ως ένα ξεχωριστό διακοσμητικό αντικείμενο. Στην μορφή που το προτείνουμε, μπορεί να αρωματιστεί με το άρωμα της επιλογής του πελάτη και να φέρει διακόσμηση (λογότυπο ή άλλη).

Ιδιαίτερο επιχειρηματικό δώρο που ταιριάζει σε εταιρείες π.χ. στο χώρο της ομορφιάς, της φιλοξενίας, της διακόσμησης κ.α. ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, αφού το κατάλληλο άρωμα μπορεί να υπογραμμίσει το μήνυμα σας για καλές γιορτές, καλό καλοκαίρι ή ό,τι άλλο.

Πλατώ – Βάσεις Κέικ / Τούρτας

Τα πλατώ μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία οι γλυκές δημιουργίες σας και όχι μόνο θα αναδειχθούν. Η κλασσική τους βάση ανυψώνει κι αναδεικνύει ο,τι σερβίρετε, βάζοντάς το στο κέντρο της προσοχής. Με εντελώς επίπεδη πλάκα επάνω, σωστές αναλογίες και ποιοτική κατασκευή, τα πλατώ θα υποστηρίξουν στιβαρά ακόμα και μεγάλες, πολυόροφες τούρτες.

Ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο για τη βιτρίνα σας; Θέλετε να παρουσιάσετε την τούρτα των πρώτων γενεθλίων του παιδιού σας; Ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο για κάποιο θεματικό πάρτι; Έχουμε αρκετά χρώματα και υφές ώστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα χρήσιμο αντικείμενο που αξίζει να αποκτήσετε, καθώς θα το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, ενώ θα έχετε πάντα την γλυκιά ανάμνηση της γιορτής για την οποία το αποκτήσατε αρχικά.

Τα πλατώ είναι από stoneware και είναι διαθέσιμα σε 2 διαμέτρους : 26,5 εκ. και 31 εκ. και σε 3 διαφορετικά ύψη βάσης: 19,5εκ., 15εκ. & 11εκ., δίνοντας σας τη δυνατότητα να συνδυάσετε τις επιθυμητές διαστάσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επίσης είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα σε γυαλιστερή υφή ( λευκό, γαλάζιο, ροζ, κίτρινο & βεραμάν) ή σε ματ υφή (λευκό, μαύρο, λαδί).

Πρόκειται για τα πρώτα κεραμικά πλατώ κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Καθώς πρόκειται για ιδιαίτερης τεχνικής δυσκολίας αντικείμενα, όσα κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά εισάγονται από το εξωτερικό.

Κατρούτσο

Κατρούτσο = Μεταλλικό – συνήθως μπακιρένιο – κοκκινόχρωμο κανάτι κρασιού, περιεκτικότητας ενός τετάρτου, από το ιταλικό quartuccio/quarto.

Κάποια καθημερινά αντικείμενα αποκτούν άλλη υπόσταση όταν τα βγάλεις από το συνηθισμένο τους πλαίσιο. Αυτό συνέβη με το κατρούτσο. Μας κίνησε το ενδιαφέρον ως ένα αντικείμενο οικείο, μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο και περιβάλλον (αυτό της ταβέρνας) και θελήσαμε να το δούμε εκτός κι αλλιώς...

Βρήκαμε την κεραμική του μεταφορά πετυχημένη – δεν πετυχαίνουν όλοι οι πειραματισμοί μας – και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το πειράξουμε κι άλλο, μεγαλώνοντας και μικραίνοντας το. Οπότε καταλήξαμε σε μια σύγχρονη κεραμική κανάτα κρασιού / νερού που ταιριάζει σε εστιατόρια και μαγαζιά με ιδιαίτερη άποψη.

Οι κανάτες, κατασκευασμένες από stoneware, σε 3 διαστάσεις, χωρητικότητας 250γρ, 500γρ και 1 κιλού, είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε ματ ή γυαλιστερή υφή.

Πιάτο φαγητού

Μαζί με τα φλιτζάνια του καφέ και του τσαγιού, το πιάτο φαγητού είναι το κατεξοχήν χρηστικό κεραμικό αντικείμενο. Στην αγορά κυκλοφορούν εδώ κι αρκετά χρόνια, πολλά διαφορετικά πιάτα σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Εξάλλου, η άνοδος της γαστρονομίας στη χώρα μας, έπαιξε το ρόλο της στο να δίνεται μεγαλύτερη σημασία στα αντικείμενα που πλαισιώνουν το φαγητό μας, στα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα, το στρώσιμο του τραπεζιού.

Τα πιάτα μας είναι κλασσικά, στρογγυλά με ματ υφή, σε ποικιλία χρωμάτων (λευκό, μαύρο, καφέ, λαδί, μπλε, γαλάζιο, σάπιο μήλο, πορτοκαλί, κίτρινο), που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εναλλαγές για να πετύχετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να διακοσμηθούν με ντεκόρ της επιλογής σας ή / και με το λογότυπο της επιχείρησής σας (για επιχειρήσεις εστίασης / ξενοδοχεία).

Τα πιάτα είναι από stoneware και είναι διαθέσιμα στις εξής διαστάσεις: 17εκ., 20εκ., 23εκ.(βαθύ), 24εκ., 26εκ., 27εκ., 28εκ., 32εκ. Το σερβίτσιο συμπληρώνεται με ορθογώνια πιατέλα (36 x 21,5 εκ.) και στρογγυλή σαλατιέρα (22 εκ.). Είναι ασφαλή για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ πλένονται άφοβα στο πλυντήριο πιάτων.